om Magnus

Vi fik en søn sammen onsdag den 30. april 2008 kl. 14.25. Han blev taget ved akut kejsersnit, efter 8 måneder. Han er et rigtigt ønskebarn – vi har modtaget behandling for ufrivillig barnløshed, og det lykkedes til sidst. Han har indtil videre – nu skriver vi den 17. juni – også været rigtig sød og dejlig.

Det var 8 lange måneder – dels fordi vi skulle vente (men det skal alle jo) og dels fordi Heidi var meget besværet af bækkenløsningslignende problemer med ryggen og lænden – de sidste 3 måneder, kunne Heidi knap nok gå og i hvert fald kun med stokke.

På trods af alt besværet – eller måske i kraft af alt besværet – så er vi rigtig glade for at kunne byde Magnus velkommen i vores fælles hjem. Her er et lille billede af ham.


Magnus er (nok som alle andre forældres børn :-)) en helt fantastisk dreng. Nu er han blevet 3 1/2 år gammel og han er stadig lige fantastisk. Han snakker stort set fra han vågner til han falder i søvn – han fortæller om alt det han oplever i hans fantasi-verden, som er kraftigt underbygget af de film Brandmand Sam, Byggemand Bob og Lille Røde Traktor og Postmand Per som han har set snart utallige gange. Han har et dejligt værelse i kælderen, hvor han hygger sig gevaldigt med alt sit legetøj.

Vi hygger os gevaldigt om morgenen hvor Thomas og Magnus som regel skal ‘klare’ sig selv, da Heidi møder kl. 7. Til gengæld kan Heidi så hente Magnus tidligere i børnehaven. Og Magnus bliver også meget ofte hentet endnu tidligere af Bedstemor og Bedstefar – ligeså snart de kan.

Ofte er vi på besøg hos venner og familie i weekenderne og Magnus tager glad med på besøg – han spørger: Hvad skal vi have med af mit legetøj? Når vi så er i byen og han bliver træt vil han gerne hjem og spørger; hvornår skal vi hjem til Krølle-Puss?. Men vi kan altid putte ham i en seng og så ligger han nok så sødt og sover indtil vi andre er klar til at tage hjem.

Print Friendly, PDF & Email